• Головна
  • У львівській «Дзизі» відбудуться безкоштовні гітарні майстер-класи (ФОТО)
14:00, 28 травня 2012 р.

У львівській «Дзизі» відбудуться безкоштовні гітарні майстер-класи (ФОТО)

Відомий камерунський бас-гітарист Рішар Бона проведе майстер-клас у Львові в рамках фестивалю Alfa Jazz Fest 2012. Про це сьогодні повідомили в прес-службі Дзиги.

Зустріч одного з провідних джазменів сучасності з українськими музикантами відбудеться за день до початку концертної програми фестивалю. — 31 травня о 17:00. Місце проведення майстер-класу — арт-кав’ярня «Квартира 35» (вул. Вірменська, 35, «Дзига», 2 поверх). Вхід вільний.

Рішар Бона (Richard Bona) — ймовірно, найвідоміший джазовий музикант з Африки. Незважаючи на те, що Рішар вже давно не живе в рідному Камеруні, він ніколи не забував і про свої коріння, а його музика – синтез сучасного джазу, фьюжн та африканської і етно-музичної традиції.

Рішар Бона відомий у джазовому світі не тільки як віртуозний і самобутній бас-гітарист, але й як відмінний вокаліст, композитор і бенд-лідер. За визнанням критиків, він однаково неперевершений і в джазовій імпровізації, і в співі на мові дуала, і в мейнстрі мових ліричних блюзах. Він виступав на одній сцені з такими музикантами, як Джо Завінулі Джоні Мітчелл, Майк Стерн, Чик Коріа, Хербі Хенкок.

Рішар Бона охоче ділиться секретами власної майстерності з молодими виконавцями. Він регулярно дає майстер-класи в різних країнах світу, є професором музики Нью-Йоркського Університету (New York University). Однак, за словами тих, кому пощастило побувати на його майстер-класах, ці зустрічі — уроки не стільки техніки, скільки ставлення до творчості. Бона вчить, як приносити своєю музикою радість.

У львівській «Дзизі» відбудуться безкоштовні гітарні майстер-класи (ФОТО), фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,62
42,70
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...