• Головна
  • Львівська облрада стане співзасновником журналу «Дзвін»
16:05, 22 травня 2012 р.

Львівська облрада стане співзасновником журналу «Дзвін»

Львівська обласна рада планує стати співзасновником літературного журналу «Дзвін», який опинився на межі виживання. Про це повідомив депутат Львівської обласної ради від ВО «Свобода», член постійної депутатської комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та ЗМІ Львівської облради Остап Канака.

Остап Канака розповів, що до Львівської обласної ради надійшло звернення від часопису «Дзвін» із проханням про те, щоб представницький орган Львівщини став співзасновником всеукраїнського мистецького видання. Це звернення розглянуто під час засідання комісії з питань культури.

«На засідання комісії ми запросили представників журналу «Дзвін» і прийняли рішення про те, що Львівська обласна рада повинна стати співзасновником журналу. Це рішення позитивно сприйняв і голова Львівської обласної ради Олег Панькевич. Журнал «Дзвін» - це журнал високого літературного духу, який зумів зберегти свої традиції та стандарти, тому Львівська облрада зобов’язана підтримати це видання», - зазначає Остап Канака.

Депутат зазначає, що комісією також прийнято рішення про виділення коштів для журналу «Дзвін».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...