• Головна
  • До Львова привезли сучасний тренажер для пожежників (ФОТО)
10:00, 22 травня 2012 р.

До Львова привезли сучасний тренажер для пожежників (ФОТО)

Мобільний тренувальний комплекс для підготовки рятувальників Mobil Trainer ML 2000 привезли в Україну вперше та встановили у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС України.

Про це повідомили в прес-службі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

З 21 по 28 травня 2012 року, спеціальні навчання на ньому пройдуть понад 300 рятувальників, представників українських підприємств, атомних станцій та аеропортів. Ініціатива Університету МНС стала можливою завдяки співпраці з Польською провідною компанією виробником пожежно-рятувального обладнання «EGERIA».

Тренувальний комплекс є найбільш технологічно розвинутою, керованою комп'ютером, системою навчання рятувальників. Тренінг відбувається у цілковито реальному середовищі «живого» вогню, характерною для пожежі температури та обмеженої видимості. Система розміщена в двадцятиметровому причепі, призначеному для дорожнього транспорту. Забезпечує можливість проведення навчань у різних місцях без довготривалих конструктивних приготувань часового запуску системи. Тренажер призначений для навчання як рятувальників, так і цивільних осіб, які можуть опинитися в екстремальних умовах.

Ректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Михайло Козяр зазначив: «Ми прагнемо аби наші курсанти, рятувальники територіальних управлінь МНС України, фахівці підприємств та організацій могли навчатися на сучасному обладнанні. І ми вдячні нашим друзям із Польщі за те, що допомагають нам у реалізації цих планів. У 2012 році ми реалізуємо 6 міжнародних проектів у галузі безпеки людини. Вони передбачають інтеграцію української системи цивільного захисту у загальноєвропейський механізм забезпечення безпеки людини, адаптацію українських фахівців до спільної роботи з міжнародними системами безпеки, вироблення спільних методів та підходів до ліквідації різних надзвичайних ситуацій, особливо тих, які мають транскордонний характер. Реалізація цих проектів допоможе українським рятувальникам здобути не лише безцінний досвід, але й не менш коштовне та необхідне сучасне пожежно-рятувальне обладнання, яке допоможе рятувати людей у надзвичайних ситуаціях».

 

До Львова привезли сучасний тренажер для пожежників (ФОТО), фото-1
До Львова привезли сучасний тренажер для пожежників (ФОТО), фото-2
До Львова привезли сучасний тренажер для пожежників (ФОТО), фото-3
До Львова привезли сучасний тренажер для пожежників (ФОТО), фото-4
До Львова привезли сучасний тренажер для пожежників (ФОТО), фото-5
До Львова привезли сучасний тренажер для пожежників (ФОТО), фото-6
До Львова привезли сучасний тренажер для пожежників (ФОТО), фото-7
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,85
EUR
42,82
42,86
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...