• Головна
  • За допомогою акції «Серце до серця» для хворих на діабет дітей закуплять медичне обладнання (ФОТО)
17:47, 10 травня 2012 р.

За допомогою акції «Серце до серця» для хворих на діабет дітей закуплять медичне обладнання (ФОТО)

За зібрані кошти під час акції «Серце до Серця» закуплять медичне обладнання для дітей, які хворіють на цукровий діабет. Зокрема, закуплять інсулінові помпи, які не лише полегшать життя дітей, що хворіють на цукровий діабет, але й не допустять подальшого розвитку хвороби та важких ускладнень.

Акцію організував всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця». В Україні вона відбувається вже всьоме. Щороку визначають, яке саме обладнання будуть закуповувати. За час існування акції львівська область бере активну участь і з кожним роком збирає все більші і більші кошти. Таким чином на першій акції у 2006 році було зібрано 7 427 грн, а вже у 2011 році - 348 007 грн.

В місті Львові проведення акції відбулося за сприяння Львівської обласної державної адміністрації, яка створила організаційний комітет, що допомагав організаторам у проведенні акції і поширював інформацію про фонд. Окрім того, до акції долучились TM "Yarych" та Аквапарк «Пляж».

Протягом трьох тижнів кошти збирали у різних установах, а також закладах навчання. У Львові було залучено 111 шкіл, до яких приходили волонтери із фонду, приносили скриньки, афіші та розповідали про акцію. Також збір коштів проводився у ВНЗ Львова, де спеціально підготовлені волонтери у перервах між парами займалися благочинністю і збирали кошти. Найбільше волонтерів було залучено із ЛНУ ім. Івана Франка.

400 скриньок було відправлено на райони львівської області, які так само проводили збір коштів на місцях, де вони вважали за потрібне: у школах, на підприємствах, інших закладах.
Збір коштів проводився на різних культурних заходах, що відбувалися у Львові а саме: чемпіонат України з боксу серед молоді, Міжнародні змагання зі стрільби з лука «Олімпійські надії», відкритий обласний турнір з дзюдо серед юнаків «Кубок Динамо».

До акції також долучилась організація «Студент за студента», вони запросили волонтерів фонду на відкриту телевізійну лігу «КВН» Європа, яка відбулася 29 квітня 2012 р.

Найяскравішим був фінал акції який відбувся 6 травня 2012 р. Велика кількість волонтерів ходила центральними частинами міста Львова, створюючи «карнавал людських сердець». Кожен волонтер мав спеціально виготовлену пронумеровану скриньку. За кожен благочинний внесок волонтери приклеювали сердечко-наклейку, таким чином показуючи, що ми від серця до серця передаємо повагу до тих діток, які хворіють на цукровий діабет, адже головною метою акції є виховання таких людських якостей, як патріотизм, співчуття, безкорисливість, взаємодопомога та взаємопідтримка у сучасної молоді.

Про загальну суму коштів, зібраних з 16 квітні по 6 травня, організатори акції повідомлять після 21 травня 2012 року.

За допомогою акції «Серце до серця» для хворих на діабет дітей закуплять медичне обладнання (ФОТО), фото-1
За допомогою акції «Серце до серця» для хворих на діабет дітей закуплять медичне обладнання (ФОТО), фото-2
За допомогою акції «Серце до серця» для хворих на діабет дітей закуплять медичне обладнання (ФОТО), фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,38
EUR
42,75
42,90
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...