• Головна
  • Вуличне мистецтво у Львові: ТОП-5 креативних живих скульптур (ФОТО)
13:01, 18 жовтня 2016 р.

Вуличне мистецтво у Львові: ТОП-5 креативних живих скульптур (ФОТО)

Живі скульптури на центральних вулицях Львова викликають неабияке захоплення. Аби здивувати перехожих, вони одягають незвичний костюм, гримують обличчя та, виходячи на вулицю, застигають в одній позі. Кореспондент сайту 032.ua прогулялася центром міста, аби сфотографувати найоригінальніші живі скульптури.

Біля Львівського кафедрального собору можна помітити живу скульптуру, де один хлопець за допомогою палки тримає над собою іншого. Перехожі часто здивовані, адже не розуміють, як вуличним акторам вдається стільки протриматися у такій позі.

Вуличне мистецтво у Львові: ТОП-5 креативних живих скульптур (ФОТО), фото-1

Біля хлопців скромно стоїть дівчина, одягнена у середньовічну леді. Її образ доповнює парасолька та рукавички золотистого кольору. Коли люди фотографують незнайомку, вона мило усміхається.

unnamed (1)

Біля фонтану "Нептун" причаїлася ще одна жива скульптура. Вона схожа на попередню, однак, якщо придивитися, то костюми все ж різняться.

unnamed (2)

За кілька метрів, вже біля фонтану "Амфітрита", стоїть дівчина-ангел з розкішними крилами. Перехожі жартують, мовляв, жива скульптура так виглядає, немов, щойно зійшла із небес.

unnamed (3)

Ще живу скульптуру ми зустріли біля Оперного театру. Вона схожа на давньогрецьку богиню. У руках тримає арфу. Львів'яни та гості міста захоплено її фотографують.

unnamed (4)

Читайте також на нашому сайті: Живі скульптури у Львові: скільки заробляють вуличні актори та який мають графік (ФОТО).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...