• Головна
  • У Львові відкрили магазин “Гранд текстиль”, де можна купити якісну тканину за низькими цінами (ФОТО)
Новини компаній
14:21, 30 вересня 2016 р.

У Львові відкрили магазин “Гранд текстиль”, де можна купити якісну тканину за низькими цінами (ФОТО)

Новини компаній

Нарешті у Львові відкрили магазин тканин “Гранд текстиль”. Тепер львів'яни зможуть купити тканину для одягу, домашнього текстилю найкращої якості і за низькими цінами.

Станом на сьогодні в мережі торгової марки “ Гранд текстиль ” є 7 роздрібних магазинів по всій Україні, зокрема, цього року власники відкрили уже три магазини, які користуються шаленою популярністю, і не планують на цьому зупинятися. Магазини компанії можна знайти у Києві, Харкові, Чернівцях, Хмельницькому, а тепер і у Львові.

Магазин “Гранд текстиль” у Львові розташований на Південному у ТЦ “Галичина”. Тут відвідувачам пропонують щотижневе оновлення товару та великий асортимент тканин найкращої якості.

unnamed (1)

unnamed (1)

“У нашому магазині представлений великий вибір ексклюзивних тканин. Для тих, хто хоче пошити вечірне плаття, класичний костюм, пальто, купальник, постільну білизну тощо. У нашому каталозі тканин Ви знайдете величезне розмаїття кольорів і різних фактур матеріалів. Також у нас можна купити тканини для одягу, домашнього текстилю, а також стокові тканини за найкращими цінами в місті”, - розповіла працівниця магазину пані Зоряна.

Окрім цього, відвідувачів магазину приємно здивує не лише асортимент та якість тканин, а й цінова політика магазину, адже тут, порівняно із іншими магазинами із продажу тканин у Львові, і справді найнижчі ціни.

“У нас можна купити пальтові тканини від 130 грн, котон - 150 грн, а трикотаж - 82 грн”, - каже працівниця пані Зоряна.

У Львові відкрили магазин “Гранд текстиль”, де можна купити якісну тканину за низькими цінами (ФОТО), фото-2

Магазин “Гранд текстиль” працює у Львові з вівторка по неділю з 10:00 і до 19:00 за адресою ТВК Південний ТЦ Галичина, магазин №11 (цокольний поверх). Контактний номер телефону: 099 300 92 52.

Відзначимо, що торгова марка “ Гранд текстиль ” на ринку України вже багато років і має також свій інтернет-магазин http://moretkani.com, де представлено понад 10000 найменувань тканин. На сайті їх можна легко придбати як оптом, так і в роздріб, не виходячи з дому.

unnamed (2)

unnamed (2)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...