• Головна
  • Виконком міської ради Львова дозволив будівництво на вул.Шевченка
17:41, 23 вересня 2016 р.

Виконком міської ради Львова дозволив будівництво на вул.Шевченка

Найцікавіше у цій ситуації те, що будинки на вул.Т.Шевченка вже практично збудовані, однак влада лише зараз вирішила надати дозвіл на будівництво.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Так, під час сьогоднішнього засідання виконавчого комітету, члени виконкому затвердили містобудівні умови та обмеження на будівництво на вул.Т.Шевченка, 60. Водночас, за інформацією депутата міської ради Тараса Чолія, всі ці будинки вже давно збудовані, а квартири - продані. 

"Однак, щось пішло не так і будинки в експлуатацію не вводяться, тому на допомогу забудовнику приходить талановитий львівський архітектор п. Юліан Чаплінський і пропонує таку собі «машину часу», тобто затвердження містобудівних умов та обмежень заднім числом", - йдеться у повідомленні Чолія на його сторінці у Facebook.

Крім того, виконком своїм рішенням дозволив підприємству реставрувати пам’ятку архітектури місцевого значення за цією ж адресою. Забудовник має намір перетворити пам’ятку на центр дозвілля.

Нагадаємо, як повідомляв раніше 032.ua, виконком міськради Львова дозволив збудувати міні-готель на місці пам’ятки архітектури, на вул.О.Степанівни, 31.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...