• Головна
  • Таксі від 25 грн. у Львові. Дізнайся як економити на поїздках
Новини компаній
19:00, 1 серпня 2016 р.

Таксі від 25 грн. у Львові. Дізнайся як економити на поїздках

Новини компаній

Сервіс виклику таксі Uklon, один з найпопулярніших у Львові, з 1 серпня знижує мінімальний тариф на поїздку до 25 гривень, що на понад 15% менше, аніж було раніше. За акційною ціною мешканці та гості «Міста Лева» зможуть їздити до кінця літа, тобто до 31 серпня.

Взяти участь в акції зможе кожен, хто скористається сервісом Uklon для виклику таксі – знижка буде надаватись автоматично і для кожної поїздки без виключення. Віталій Дятленко, засновник сервісу запевняє, що зниження тарифів не означає погіршення якості послуг:

«Ми вирішили зробити літній подарунок нашим львівським користувачам, знизивши мінімальний тариф, який є базовим для формування кінцевої вартості поїздки. Його зниження означає, що кожне замовлення також стане дешевшим. Разом з тим, ми докладемо всіх зусиль, щоб на період проведення акції львів’яни могли їздити не лише вигідно, але й комфортно».

Окрім того, засновник сервісу українського сервісу Uklon розповів, що зовсім скоро, до кінця літа, всі охочі зможуть завантажити у свої смартфони значно оновлений мобільний додаток популярного сервісу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#таксі #знижка #замовити таксі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...