• Головна
  • Ситуація у зоні АТО: проросійські бойовики продовжують порушувати Мінські домовленності
13:30, 1 серпня 2016 р.

Ситуація у зоні АТО: проросійські бойовики продовжують порушувати Мінські домовленності

За останню добу штаб АТО нарахував 85 обстрілів позицій ЗСУ з бойку проросійських бойовиків. Найбільш активними російські найманці були на Донецькому та Маріупольському напрямках.

Про це повідомляє сайт 032.uа з посиланням на сторінку штабу АТО у Facebook.

За інформацією українських військових, російські найманці обстрілювали українських захисників на Донецькому напрямку із важкої артилерії 152 та 122 мм. Особливо гаряче було в районі Авдіївки, де ворог випустив понад 100 боєприпасів. Не вщухали обстріли поблизу Опитного, Авдіївки, Зайцевому та Пісках. Неспокійно було у Майорську, Кам’янці та Троїцькому.

Обстрілюючи Красногорівку ворог застосував 82 мм міномети та срілецьку зброю

"На Маріупольському напрямку по Широкиному та Мар’їнці російські окупанти гатили із мінометів. Обстрілюючи Красногорівку ворог застосував 82 мм міномети та срілецьку зброю.  По Водяному та Старогнатівці працювали БМП російських найманців.  Біля Мар’їнки, Старогнатівки та Новотроїцького активізувалися ворожі снайпери", - повідомляє штаб АТО. 

Крім того, надвечір 31 липня, поблизу Богданівки українські військові  виявили ДРГ противника, яка налічувала близько п’яти бойовиків.  Наблизившись до наших захисників, ворогів відкрив вогонь зі стрілецької зброї та АГС-17.

"Українські військові змушені були відкрити вогонь у відповідь, завдяки чому відкинули агресора зі своїх позицій. Зіткнення із бойовиками тривало 18 хвилин", - зазначили у штабі.

Читайте також на нашому сайті: стан бійців, яких минулого тижня доставили до Львова, середньої важкості.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #війна #зона_АТО #новини #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...