• Головна
  • 12 квітня відбудеться відкриття аеропорту «Львів»
15:28, 20 березня 2012 р.

12 квітня відбудеться відкриття аеропорту «Львів»

На День авіації, 12 квітня, відбудеться відкриття нового терміналу аеропорту «Львів». Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив мер Львова Андрій Садовий.

«12 квітня ми будемо мати честь приймати у Львові Мішеля Платні, який візьме участь у відкритті нового аеропорту і це символічно, оскільки 12 квітня – це День авіації. Також відбудеться робоча нарада у рамках УЄФА яка стосується підготовки до проведення єврочемпіонату», - сказав А. Садовий. Також у Львові відбудеться засідання штаб-квартири УЄФА під керівництвом М. Платіні.

На запитання, чи планується приїзд президента Віктора Януковича, мер Львова відповів: «Я знаю, що такі розмови велись і звичайно, якщо президент матиме можливість – він приїде».

За словами А. Садового, на сьогодні створено 14 робочих груп по різних напрямках підготовки міста до Євро-2012. По аеропорту «Львів» також створено групу, яку очолить керівник літовища. Завданням групи є забезпечити швидкий паспортний контроль для гостей міста під час футбольного чемпіонату, митний огляд. Нагадаємо, раніше відкриття аеропорту «Львів» планувалось на 25 березня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,00
43,08
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...