• Головна
  • Львів перевірили на готовність проведення Євро-2012
11:00, 17 березня 2012 р.

Львів перевірили на готовність проведення Євро-2012

Вчора, 16 березня, до Львова з візитом завітали представники Локального консульського комітету країн ЄС (EU LCC). З владою міста було обговорено, чи готовий Львів до проведення чемпіонату.

«Чемпіонат Європи з футболу – це третя за величиною подія у світі. Нам важливо провести чемпіонат на високому рівні. Львів, як місто туристичне, розвиває активно цей напрям. Торік ми прийняли майже 1 млн туристів, але плануємо збільшити цей показник до 5 млн в рік. Тому мусимо активно працювати над покращенням сервісу. У Львові вже багато проблемою, але ще не менше потрібно зробити», - зазначив під час зустрічі міський голова Львова Андрій Садовий.

У зустрічі взяли участь представники майже 10 країн – Данії, Польщі, Фінляндії, Великобританії, США, Португалії, Швеції, Естонії, Нідерландів, повідомили в прес-службі ЛМР.

«Ми раді сьогодні бути з вами. Ми працюємо над створенням досьє для тих, хто буде приїжджати у Львів на Євро 2012, і сьогоднішня зустріч нам у цьому допоможе», - зазначила Анітта Лислад Грант.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...