• Головна
  • На розвиток кінематографії з обласного бюджету виділили 330 тис. грн
14:45, 16 березня 2012 р.

На розвиток кінематографії з обласного бюджету виділили 330 тис. грн

На сесії Львівської обласної ради депутати затвердили Програму розвитку кінематографії на перше півріччя 2012 року. Метою програми є збереження та поновлення фільмофонду; поповнення відеофонду українськими фільмами (художніми й науково-просвітницькими); популяризація кіно- і відеофільмів українського виробництва.

Програма передбачає здійснення постійного контролю за діяльністю демонстраторів фільмів, кіно- і відеоустановок усіх форм власності щодо виконання ними нормативно-правових актів України, наявності державного прокатного посвідчення на кожен кіно- і відеофільм, що демонструється, та дотримання визначених ним норм демонстрування фільмів (час демонстрування, індекс глядацької аудиторії), інформації для глядачів щодо обмежень (часових, вікових тощо) на той чи інший фільм. Також передбачене проведення в ДКП “Кінотеатр “Львів” прем’єрних показів кіновідеофільмів, демонстрування творів українського кіномистецтва, використання їх у виховній, навчально-пізнавальній роботі серед дітей та учнівської молоді.

Для реалізації Програми розвитку кінематографії на 2012 рік ДКП “Львівська обласна контора прокату кінофільмів” передбачено 330 тисяч грн.. з обласного бюджету. Для виконання ДКП “Кінотеатр “Львів” статутних вимог, спрямованих на реалізацію цієї Програми, передбачено 70 тис. грн.
Окрім того, депутати створили робочу групу для напрацювання дієвої програми розвитку кінематографії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...