• Головна
  • У Львові вирішуватимуть проблеми вугільної промисловості
21:03, 23 травня 2016 р.

У Львові вирішуватимуть проблеми вугільної промисловості

У середу, 25-го травня, у приміщенні Національного університету "Львівська політехніка" відбудеться засідання "круглого столу" "Проблеми та перспективи розвитку вугільної промисловості західного регіону України". 

За словами в.о. директора департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА Михайла Мельника, метою проведення заходу є аналіз негативних факторів, які впливають на розвиток вугільної промисловості західного регіону.

"Розробимо  пропозиції для покращення роботи підприємств вугільної промисловості у нашому краї та приймемо звернення  до органів центральної влади з пропозиціями щодо вирішення проблемних питань у цій галузі", - розповів Михайло Мельник.

Також чиновник зауважив, що на засіданні планують розглянути стан вугільної промисловості у нашому регіоні, концепцію державної цільової економічної програми реформування вугільної промисловості на період до 2020-го року, проблемні питання роботи вуглевидобувних підприємств Львівсько-Волинського вугільного басейну, подальшу експлуатацію вугільних териконів та перспективи будівництва шахти "Любельська №1-2".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #вугільна_промисловість #круглий_стіл #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...