• Головна
  • У Львові відзначать «другі роковини» Януковича
15:15, 23 лютого 2012 р.

У Львові відзначать «другі роковини» Януковича

У Львові молодіжні організації готуються відзначити «другі роковини» президентства Віктора Януковича. Про це йшлося під час прес-конференції «Два роки правління Президента Януковича очима молоді».

На думку молодих опозиціонерів, бездарна і непрофесійна влада довела країну до руїни. Минуло два роки перебування Віктора Януковича на посту Президента України. Цей термін, на думку молоді, є достатнім для аналізу діяльності влади та підведення підсумку: два роки Янукович старається демонтувати демократичну систему й встановити режим особистої влади.

«Україна для людей» Віктора Януковича – це держава, у якій молодь не бачить майбутнього та перспективи. Поняття функціонування у суспільстві, насаджені провладним кланом сіють страх серед молодого покоління, представників майбутньої еліти України. Адже, як можна бути впевненим у країні, де зростає безробіття, немає гарантій соціального захисту та втрачаються ознаки народної демократії. Зараз 70% спеціалістів хоче їхати за кордон, бо не бачить тут жодних перспектива», - розповів координатор молодіжного крила ЛОО партії «Фронт Змін» Юрій Маланюк.

Зокрема, для спільних дій об’єднались молодіжне крило ЛОО партії «Фронт Змін», ЛОО ВМГО «Батьківщина молода» та ЛМО «Студентська Свобода». «Другі роковини» президентства В. Внукови представники молодіжних організацій відзначать 25 лютого о 12.00 на площі перед пам’ятником Тарасові Шевченку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...