• Головна
  • Аптека "Азовфарм" допомогла львівським ветеранам (ФОТО)
Реклама
17:07, 22 квітня 2016 р.

Аптека "Азовфарм" допомогла львівським ветеранам (ФОТО)

Реклама

У середу, 20 квітня, аптека “Азовфарм”, що розташована на вулиці Городоцькій, 82 долучилася до акції збору медикаментів для спілки ветеранів Львівської міської ради.

З проханням допомогти зібрати медикаменти для аптечок міських районих рад ветеранів, до аптеки “Азовфарм” звернулися ветерани України із Львівської міської ради. А оскільки аптека широко відома своєю соціальною діяльністю та допомагає усім українським військовим — колишнім та нинішнім, керівництво аптеки із радістю погодилося допомогти ветеранам України.

Як зазначає завідуюча аптекою Галина Джелалі, усі необхідні медикаменти були зібрані, і сьогодні, 20 квітня, їх передали львівським ветеранам.

Вдячність за турботу про ветеранів висловила Людмила Омельченко, відповідальний секретар Львівської міської ради ветеранів України: “Ця аптека соціально орієнтована і постійно бере участь у подібнихзаходах. Нам дуже приємна турбота та допомога. Дякуємо, що сьогодні необхідні медикаменти для аптечок передали нашим ветеранамі привітали їх із наступаючим Великоднем".

Ми намагаємося завжди допомогати нашим ветеранам

"Ми намагаємося завжди допомогати нашим ветеранам, людям з обмеженими фізичними можливостями та соціально незахищеним верствам населення”, - розповіла Галина Джелалі. Тут, як і у всій аптечної мережі діє соціальний проект. Це означає, що всі лікарські препарати і товари медичного призначення мешканці Львова можуть купити фактично за цінами виробника. Крім того, діютьвеликодні знижки до 50% на сезонні лікарські препарати, акції на косметику, дитяче харчування, засоби гігієни, товари для догляду за тілом.

Аптека "Азовфарм", вул.Городоцька, 82. тел.: (0322) 38-19-46; (067) 620-77-50.

Ліцензія: АЄ№193295

1 1Аптека 2 1Аптека Аптека Аптека Аптека Аптека Аптека

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...