• Головна
  • Сини депутата облради влаштували п’яний дебош в одному з львівських нічних клубів
15:45, 21 лютого 2012 р.

Сини депутата облради влаштували п’яний дебош в одному з львівських нічних клубів

У Львові ретельно приховують справжній скандал за участю синів депутата Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Михайла Блавацького. Двоє чоловіків, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинили бійку із працівниками охорони одного із нічних клубів Львова. Про це заявив голова фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді Ігор Грищук.

За словами депутат-регіонала, аби заспокоїти дебоширів, до відпочинкового закладу спершу приїхав черговий наряд міліції, однак захмелілі сини депутата-свободівця поводилися настільки агресивно(били посуд), що було прийнято рішення для виклику підмоги. Загалом п’яних парубків заспокоювали кілька нарядів правоохоронців.

За цим фактом 16 лютого на ім’я начальника ЛМУ ГУМВС України у Львівській області було надіслано заяву щодо вжиття заходів реагування стосовно громадян Блавацького А.М. та Блавацького П.М., які у приміщенні нічого закладу у центрі Львова вчинили бійку. Однак, поки що кримінальної справи за даним фактом, порушено не було.

«У нас на Львівщині якось стало традицією, що депутати від ВО «Свободи» потрапляють у скандальні ситуації та порушують закон. Недавно ми всі також почули про п’яний дебош іще одного «свободівця» Підкуймухи, а також пам’ятаємо про кримінальне минуле пана Заваруєва. Але найцікавіше нині, що керівництво цієї політичної сили не лише не виключає таких людей зі своїх лав, але й захищає їх. Маю на увазі гучні заяви пані Сех, що нібито депутата Підкуймуху спровокували працівника ДАІ, і що він насправді «білий та пухнастий», - каже депутат-регіонал Ігор Грещук

За словами Ігоря Грещука, ймовірно, що факт бійки у нічному клубі Львова за участю синів депутата Блавацького замовчують лише тому, що заклад, в якому все це відбувалося, належить його колезі по політичній силі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,65
39,73
EUR
42,62
42,80
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...