• Головна
  • Чим завойовує прихильність нових клієнтів і утримує дружні стосунки інтернет магазин Мекко
Новини компаній
09:00, 15 квітня 2016 р.

Чим завойовує прихильність нових клієнтів і утримує дружні стосунки інтернет магазин Мекко

Новини компаній

Виконання гарантій, широка мережа представництв, низькі ціни, відсутність підробок, перевірені роками постачальники - ось невеликий список переваг інтернет магазину mekko.ua, які вирізняють його між іншими продавцями в цій ніші бізнесу.


Наявність виставкових залів підтверджує продуманий підхід до продажу меблів і товарів для дому.

Низька ціна характеризує клієнтоорієнтованість компанії практично на всі верстви населення. При цьому ціна на елітну і дизайнерську продукцію буде на відсотки нижче, ніж в інших салонах.

Який товар пропонує mekko.ua

Комфортабельні матраци та ліжка, ортопедичні дивани та м'які крісла, корпусні меблі, столи та стільці, шафи-купе, стінки і комоди, одним словом меблі на будь-який смак - ось найпоширеніші позиції, які представлені в каталозі нашої продукції.

Якщо потрібно укомплектувати спальню або дитячу кімнату, прикрасити вітальню, оснастити кухню, передпокій та інші житлові приміщення функціональними меблями, то пропонуємо ознайомитися з повним асортиментом товарів на нашому інтернет ресурсі. Крім того, тут же можна підібрати будь-яке сучасне освітлення, як для житлових кімнат, так і для присадибних ділянок.

Представлені предмети інтер'єру лаконічно підкреслять дивовижний смак власника. Картини і експозиції в повній мірі зможуть доповнити витончений стиль житла.

Без имени

Без имени

Акції та знижки в інтернет магазині Мекко

Для того, щоб заручитися підтримкою якомога більшої кількості партнерів, знайти однодумців і просто бути корисними для своїх покупців, інтернет магазин mekko.ua проводить акції, які спрямовані на зниження цін і завоювання інтернет ринку.

Цей нехитрий секрет досвідчених і професійних представників роздрібної та оптової торгівлі давно був запозичений в західних колег.

1. Хороші знижки, в першу чергу, приносять вигоду самим покупцям.
Людина з зацікавленістю прийде в магазин у період знижок. Адже саме в такий час з'являється можливість не тільки купити заздалегідь обраний товар, але додатково придбати для будинку все необхідне, вклавшись у свій бюджет. Тим самим, в період гарячих акційних пропозицій покупець може на собі відчути вигоду від співпраці з нами.

2. Знижки на продукцію минулого сезону неминуче відбиваються на всіх товарах, які з тих чи інших причин застаріли, відійшли від модних стандартів поточного року. Якщо на ринку з'явилися їх аналоги, які своїми характеристиками перевищують технічні показники, то на такий вид товару також поширюється знижка.


3. Інтернет магазин Мекко регулярно проводить знижки та акції. Зазвичай вони проводяться в періоди найбільшого попиту на товари або ж приурочені до певних дат і подій в компанії. Такі заходи мають яскраву рекламу і зрозумілі умови.
Цінники на акційні товари виділені яскравими заголовками. Відвідувачу не потрібно витрачати зайвий час на пошуки і порівняння цін. Ця інформація завжди доступна і заздалегідь озвучена.

Секрет постійного росту продажів

Дружнє ставлення в колективі і  команда професіоналів робить процес покупки в Мекко приємним проведенням часу. Менеджери в онлайн режимі завжди готові проконсультувати по товару, перевірити наявність товару складі, прийняти замовлення і організувати швидку доставку.

Подбати про надання гідного сервісу для покупців - найважливіша мета нашої роботи. Для цього mekko.ua скрупульозно добирає постачальників, попередньо тестує продукцію та з усіма покупцями підписує договори гарантійного обслуговування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...