• Головна
  • Колекції бренду NAT Atelier, Cher Nika by Cherkas, Сержа Смоліна та бренду IDoL на Lviv Fashion Week
Реклама
13:30, 27 березня 2016 р.

Колекції бренду NAT Atelier, Cher Nika by Cherkas, Сержа Смоліна та бренду IDoL на Lviv Fashion Week

Реклама

У Львові триває LVIV FASHION WEEK AW 2016.  Детальніше про колекції бренду NAT Atelier, Cher Nika by Cherkas, Сержа Смоліна та бренду IDoL читайте далі:

 Колекція бренду NAT Atelier

Друга колекція бренду NAT Atelier продовжує тему графіки та мінімалізму. У ній йдуть роздуми над складовими силуету: лініями, кольором та текстурою тканини, їх умінням нести певні дані, говорити.

Форми змінюють своє значення через поєднання у несподіваний спосіб, видаючи вже іншу інформацію. Поєднавши класичну костюмну тканину або пальтову вовну з бавовною в стилі «спецодягу», отримуєш вже нове значення. Зникає серйозність і відчуття індустріалізації, натомість з’являється певна лірика, жартівливість. Простота форми зумовлює функціональність і практичність, мінімалістичні деталі розширюють поле для комбінування з іншими речами. Також в колекції присутній певний оверсайз, що залишає відчуття комфорту.

Взуття надано партнером – брендом Kasandra.

ENIGMATIC

Колекція F/W'16-17 бренду Cher Nika by Cherkas називається ENIGMATIC. Цього разу Сергій Черкас, креативний директор бренду Cher Nika by Cherkas, відійшов від легкості і чуттєвості Провансу і заглибився у вишуканість та загадковість французького стилю в цілому. Надихнувшись сучасним мистецтвом і повсякденним стилем парижанок, Сергій відтворив елегантний образ сильної та незалежної дівчини.

У колекції переважає костюмна тканина в поєднанні з натуральним хутром, джинсою та оксамитом, переважно бордових, бежевих і синіх відтінків. З'єднання різних структур тканин і типів фасонів надають легкої недбалості образу, в той час як опрацювання кожної деталі підкреслює тонкість і витонченість французького стилю, особливо в столиці моди.

Cher Nika by Cherkas привносить витончений мінімалізм з ноткою загадковості в сезон осінь-зима 2016/17.

Про бренд:

Cher Nika by Cherkas – перша лінія Cher Nika Boutique, котра заснована креативним директором Сергієм Черкасом. Бренд відтворює образ сильної і незалежної дівчини, а також доповнює його розкішшю та грацією. Учасник Lviv Fashion Week (Україна) та Fashionable East (Польща). 

www.cher-nika.com

Нова чоловіча колекція autumn - winter 16/17 від Сержа Смоліна та бренду IDoL.

Натхненням для Сержа Смоліна стала структура меду, його корисні властивості, багатогранність кольору і численні складові хімічних елементів, такі як:

Цинк, Магній, Калій, Залізо, Фосфор, Кальцій, Натрій ...

Розібравши ці елементи за колірним асоціативним спектром, утворилася колірна гама колекції HONEY

Золото, срібло, яскравий кобальт, білий, сірий, графітовий, чорний, темно-синій, червоний - кожний колір відповідає певному хімічному елементу, що входить до складу меду.

У колекції переважають натуральні матеріали: вовна і бавовна, екологічні хутро і шкіра, трикотаж і глянцеві фактури.

Асортимент цікавий і не простий, як здається на перший погляд. Двосторонні пальто без рукавів, куртка-шуба, піджаки, піджаки-шалі, бушлати, реглани, чорні класичні штани, виконані з трикотажу, шорти-спідниці, глянцеві кушаки і вишиті сорочки. Верхній одяг вишитий бджолами і прикрашений сотами. Все це, за задумом дизайнера, ідеально поєднується з інноваційною 530 моделлю від New Balance.

Яскравим акцентом колекції є ексклюзивні прикраси від Регіни Вербицької. Брошки, виконані вручну з кристалів і самоцвітів, елегантно завершують милий і провокаційний образ хлопців IDoL.

Авторська музика - Kharaktic

Ідея і постановка - Serge Payet

HONEY - це тепла, солодка, смачна, мила, неординарна, але при цьому дуже глибока і філософська колекція зими наступного року від Сержа Смоліна та бренду IDoL.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...