• Головна
  • Огляд новин за 23 лютого: коротко про головне
08:30, 24 лютого 2016 р.

Огляд новин за 23 лютого: коротко про головне

Що сталося у Львові 23 лютого? Розповідаємо:

У вівторок львів'яни збирали активно підписи, щоб міськрада дозволила проїзд приватного транспорту через сквер Святого Юра. Петицію з таким проханням було зареєстровано у понеділок, 22 лютого, на сайті загальноукраїнського порталу Єдиної системи місцевих петицій. 

У Львові розробили мобільний додаток  за допомогою якого можна тепер на телефоні слідкувати за рухом громадського транспорту. Програму уже завантажила понад сотня львів'ян. Загалом користувачі позитивно відгукуються про цей мобільний додаток. Кажуть, він зручний у використані.

А ще у нас є хороша новина для мешканців Личаківського району. Як у коментарі 032.ua розповів Володимир Шнайдер, начальник міського управління молоді, сім'ї та спорту,на вулиці Китайській у закинутому приміщенні з'явиться військово-патріотичний гурток для дітей.

Окрім цього, учора наш журналіст побувала на брифінгу і дізналася, що у кінці березня у Львові з'явиться перший вигульний майданчик для собак, а ще у Галицькому районі міста облаштують станції для прибирання за собаками

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...