• Головна
  • Стали відомі нові подробиці погоні поліцейських за нетверезим водієм у Львові
11:40, 12 листопада 2015 р.

Стали відомі нові подробиці погоні поліцейських за нетверезим водієм у Львові

Вночі у четвер, 12 листопада приблизно о 4:40, на вул. Богданівській водій керуючи автомобілем "Mazda CX-9" на швидкості зніс огорожу приватного будинку.

Як розповіла у коментарі 032.ua прес-секретар патрульної поліції Львова Катерина Рибій, патрульні отримали повідомлення від очевидців, що на вулиці Богданівській водій на автомобілі "Mazda CX-9" потрапив у ДТП, але не зупинившись, продовжив свій рух.

Після проведеної експертизи виявилося, що вміст алкоголю у його крові становить 1.63 проміле

"Невдовзі патрульні помітили цей автомобіль із характерними ознаками ДТП. Через гучномовець просили водія зупинитись, проте він почав втікати від патрульних. Згодом водій злетів із дороги, врізався у електроопору і перекинувся. Після проведеної експертизи виявилося, що вміст алкоголю у його крові становить 1.63 проміле. Визволяти водія із понівеченого авто довелося рятувальникам, автівка  розбита вщент, водій на щастя, не отримав жодних ушкоджень. Водійських прав при собі у нього не було", - розповіла Катерина Рибій.

Нагадаємо, у четвер, 12 листопада у Львові п’яний водій на своєму авто, втікаючи від поліцейьких пошкодовив огорожу приватного будинку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #погоня #водій #патрульні #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...