• Головна
  • Скільки часу знадобиться для встановлення ГБО?
Реклама
12:00, 23 жовтня 2015 р.

Скільки часу знадобиться для встановлення ГБО?

Реклама

У наш божевільний ритм життя багатьом автовласникам дуже важко викроїти час навіть для планового технічного обслуговування транспортного засобу.

Що вже казати за те, щоб залишитися без автомобіля навіть на короткий час. Тому ми частенько відкладаємо втілення гарних задумів щодо модернізації свого авто «на потім» - навіщо кудись їхати і витрачати гроші, якщо автомобіль добре працює і так?

Наприклад, від деяких водіїв можна почути: «Я хочу встановити ГБО на свій автомобіль - мені подобається ідея економії палива. Але у мене немає декількох днів на життя без авто». Наскільки це твердження відповідає дійсності? Давайте розбиратися.

Що включає у себе поняття «установка ГБО»?

Установка ГБО «під ключ» на будь-який автомобіль - це технологічно складний процес, що вимагає неабияких професійних знань та досвіду.

Серед обов'язкових етапів можна згадати комп'ютерну діагностику, перевірку стану двигуна, проводів, свічок, власне монтажні роботи, чіп тюнінг двигуна, настроювання системи. У досвідчених майстрів ця процедура займає один день.

Зверніть увагу. Спеціалісти компанії «Автогаз Україна Груп» попереджують: установка ГБО некваліфікованими працівниками може загрожувати вашій власній безпеці та безпеці оточуючих. Тому краще за все виконувати такі роботи на професійному автосервісі, що працює з сертифікованим обладнанням. Обов'язково вимагайте від СТО інформацію, що підтверджує його компетенцію.

СТО «Етна» - якісна установка ГБО у Львові

СТО «Етна» - офіційний представник «Автогаз Україна Груп» у Львові. Компанія працює з обладнанням виробництва Versus - одного з провідних європейських виробників на ринку ГБО. Всі працівники СТО пройшли відповідну підготовку та знають свою справу на відмінно.

Спеціальна антикризова пропозиція від «Етна». Від 440 євро ви можете установити ГБО на свій автомобіль з ретельним дотриманням усіх вимог до монтажу. На встановлене обладнання розповсюджується гарантія на 3 роки або 100 тис. км пробігу.

Також СТО «Етна» пропонує послуги з сервісного обслуговування та ремонту ГБО будь-якого ступеня складності. Компанія надає своїм клієнтам дійсно необхідний ремонт і обслуговування, не нав'язуючи додаткові послуги.

У цій компанії ви отримаєте високий рівень сервісу, бездоганну якість та своєчасність виконання усіх робіт. Зверніться на даний автосервіс і переконайтеся у тому, що якісне ГБО має своє ім'я - «Етна»!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,85
EUR
42,82
42,86
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...