Львівський сотник Парасюк показав, що насправді приховують вантажівки з гуманітаркою для дітей Донбасу (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Володимир Парасюк розвінчав міф про те, що українська армія не пропускає до дітей та пенсіонерів Донбасу гуманітарну допомогу. У вантажівках були горілка та сигарети.

Сьогодні, 16 грудня, Володимир Парасюк інспектував вантажі, затримані добровольцями батальйону «Донбас» біля Лисичанська. Вантажівки забиті не дитячим харчуванням, а горілкою, коньяком та сигаретами. Про це сотник написав на своїй сторінці у Facebook.

Ми не побачили жодного натяку на дитячі продукти, натомість вантажівки забиті горілкою, коньяком, пивом, цигарками і шампанським 

«Сьогодні інспектували вантажі. І знову звинувачення, що ми прирікаємо на голодну смерть бідних дітей і пенсіонерів Донбасу, бо не пропускаємо продукти та дитяче харчування. Однак, ми не побачили жодного натяку на дитячі продукти, натомість вантажівки забиті горілкою, коньяком, пивом, цигарками і шампанським  (мабуть для частування дітей на новорічних святах в дитсадку). Єдиним дитячим харчуванням і надалі залишається фура з манною кашею, яку ще вчора відпустили і вона успішно виїхала в бік Донецька», - каже Парасюк.

Парасюк підкреслює, що вантажівки частково їдуть на склади, інші – до магазинів для реалізації мирному населенню.

«То що ж це за гумдопомога, за яку потрібно платити?», - запитує Володимир Парасюк.