• Головна
  • Книга львівського письменника «Історію з грифом «Секретно»» увійшла в ТОП грудня
18:29, 10 грудня 2012 р.

Книга львівського письменника «Історію з грифом «Секретно»» увійшла в ТОП грудня

Книга львів’янина Володимира В’ятровича «Історія з грифом "Секретно"» увійшла в ТОП-5 книжок у грудні від газети «День». Такий список опублікувало видання як рекомендацію для читачів, що варто прочитати цього місяця.

Книга львівського письменника «Історію з грифом «Секретно»» увійшла в ТОП грудня, фото-1

 «Історична тематика теж буде на часі в грудні. Книжка складається з окремих "нарисів", що розповідають про різні цікаві та маловідомі або суперечливі епізоди історії ХХ століття. Є тут, наприклад, про репресії письменників у 1930-х роках і про українсько-польську різанину 1940-х. Або справжній пригодницький детектив про людину на ім’я Хаїм Сигал, котрий у часи Другої світової примудрився побути і радянським міліціонером та партизаном, і українським повстанцем-"бульбівцем", і комендантом нацистської поліції, й контрабандистом на польсько-німецькому кордоні», — описує книгу журналіст Олег Коцарев.

Окрім «Історії з грифом "Секретно"», газета «День» також рекомендує прочитати такі книги: «Найкращі часи» Галини Ткачук, «Біографія випадкового чуда» Тані Малярчук, «Адам» Остапа Сливинського, «Птахи з невидимого острова» Валерія Шевчука.

Нагадаємо, що «Історії з грифом "Секретно". Нові сюжети» — друга книга з серії, в якій історик Володимир В’ятрович розповідає про минуле України на основі раніше таємних документів КҐБ.

Книга львівського письменника «Історію з грифом «Секретно»» увійшла в ТОП грудня, фото-2

 «Книга вийшла друком у вересні 2012 року в рамках проекту «Наш формат історії», втіленого Центром досліджень визвольного руху, мистецькою агенцією «Наш формат» та видавництвом «Часопис» за сприяння порталу ТСН.ua.- кажуть у прес-центрі Центру досліджень визвольного руху

Книга львівського письменника «Історію з грифом «Секретно»» увійшла в ТОП грудня, фото-3

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...