• Головна
  • На Львівщині ДАЇ фіксуватиме порушення за допомогою радару
12:46, 7 грудня 2011 р.

На Львівщині ДАЇ фіксуватиме порушення за допомогою радару

З 15 грудня 2011 року інспектори ДПС ДАІ Львівської області фіксуватимуть порушення правил дорожнього руху за новою методикою. Так, за допомогою радару "Візир" вони фіксуватимуть порушення у режимі патрулювання.

Про це УНН повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

Першими, хто бачив, як працюватиме "Візир" у нових умовах, стали журналісти.  Розділившись на кілька груп, разом із інспекторами ДАІ журналісти вирушили у "тест-патрулювання", фіксуючи "на ходу" любителів швидкої їзди. І, як виявилося одразу, лише у Львові таких порушників є чимало.

У коментарі представникам мас-медіа керівник прес-служби управління ДАІ у Львівській області підполковник міліції Світлана Добровольська зауважила, що дорожньо-транспортні пригоди, які стаються через перевищення швидкісних режимів є одними із найбільш резонансних, а наслідки від таких аварій – найважчі. Лише у 2011 році на Львівщині сталося 571 ДТП, під час яких 99 людей загинуло, а ще 742 людини отримали травми різної важкості.

"Відзначу, ще до 15 грудня "Візир" працюватиме стаціонарно на постах ДАІ. Натомість  нова методика передбачає фіксацію порушень правил дорожнього руху, у тому числі перевищення швидкості, у режимі патрулювання – під час руху патрульного автомобіля. І такий метод має вже найближчим часом принести позитивний ефект – виявляти тих, хто намагається "приховувати" свої порушення. Адже, водії здебільшого вдаються до порушень швидкісних режимів лише до стаціонарних постів ДАІ і після них, знаючи, що саме там працює "Візир". Із запровадженням нової методики, водії транспортних засобів навіть і не здогадуватимуться, коли і на яких ділянках дороги їх порушення фіксуватимуть", – зазначила С.Добровольська.

Загалом у Львівській області від початку 2011 року було зафіксовано близько 99 тис. порушень швидкісних режимів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...