• Головна
  • У львівській школі через харчове отруєння діти опинилися на лікарняному ліжку
15:02, 16 вересня 2015 р.

У львівській школі через харчове отруєння діти опинилися на лікарняному ліжку

Після звернення батьків дітей до медичних установ, міська рада вирішила перевірити якість продуктів у школі №98. 

Як зазначає Мар’яна Пелешко на своїй сторінці у facebook у вівторок, 15 вересня,  у школі № 98 сталося масове отруєння дітей. Вже у середу, 16 вересня, на уроках були відсутні близько 100 учнів цієї школи.

У дітей важкі симптоми

"Вчора 15.09 у школі №98 на Сихові сталося масове отруєння дітей молодшої школи, біля 100 дітей відсутні сьогодні і біля 20 дітей госпіталізовано (можливо цифри збільшуються). У дітей важкі симптоми. Ми, батьки, просимо, хто має відношення до відповідних Органів, і Засоби масової інформації відгукніться. Дякуємо", - розповіла Мар’яна Пелешко.

Водночас, як повідомили 032.ua у прес-службі ЛМР, управлінні освіти вже відомо про цю поді. Пояснення, щодо харчових отруєнь дітей, буде надавати керівництво підприємства, яке забезпечує продуктами харчування школу №98. Продукти хочуть перевірити на якість і лише після цього робити певні висновки.

Лише після перевірки продуктів зможемо щось конкретно стверджувати

«На даний час створено робочу комісію, є доручення керівнику освіти Сихівського району припинити діяльність харчоблоку у школі №98 на час розслідування, також харчоблок повинні опечатати та запросити працівників санітарно- епідеміологічної служби, щоб вони відібрали зразки усіх продуктів для проведення необхідних досліджень. Лише після перевірки продуктів зможемо щось конкретно стверджувати»,- повідомили в управлінні освіти ЛМР.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #харчове_отруєння_діти_школа_харчоблок
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,67
42,73
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...