• Головна
  • Для створення на Львівщині сучасного перинатального центру потрібно 72 млн грн
13:50, 23 листопада 2011 р.

Для створення на Львівщині сучасного перинатального центру потрібно 72 млн грн

На базі Львівського обласного клінічного перинатального центру створять високотехнологічний перинатальний центр в рамках реалізації державної програми «Нове життя: нова якість охорони материнства і дитинства», повідомила прес-служба Львівської ОДА.

До Держагенства з інвестицій та управління нацпроектами України подано запит щодо потреби у фінансуванні видатків на проведення реконструкції та придбання нового сучасного обладнання для подальшого розвитку обласного клінічного перинатального центру. Орієнтовна потреба в фінансуванні ремонтних робіт становить 56 млн.грн., для придбання медичного обладнання – 16 млн.грн.

Додамо, що президент України Віктор Янукович своїм Дорученням від 19 листопада 2010 року «Щодо реформування системи охорони здоров'я, спрямованої на підвищення якості і доступності медичної допомоги для громадян України» розпочав реалізацію Національного проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства і дитинства», ключовим завданням якого є створення в усіх регіонах держави 27 високотехнологічних перинатальних центрів.

З жовтня 2010 року Львівщина приступила до практичної реалізації положень Національного проекту ««Нове життя – нова якість охорони материнства і дитинства».

Учора, 22 листопада у Львівській обласній державній адміністрації під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Івана Стефанишина відбулося засідання робочої групи для забезпечення реалізації національного проекту «Нове життя: нова якість охорони материнства і дитинства».

Члени робочої групи обговорили  основні питання концепції проекту, а також проблемні питання в роботі перинатального центру та необхідність реалізації даного проекту у Львівській області.

За результатами  наради голова робочої групи Іван Стефанишин дав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів  щодо подальшої підготовки реалізації цього проекту у Львівській області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...