• Головна
  • Ідеальна шубка - втілення жіночої мрії.
Новини компаній
15:10, 1 вересня 2015 р.

Ідеальна шубка - втілення жіночої мрії.

Новини компаній

Знаєте про що мріє ледь не кожна жінка? Ні, це не щось абстрактне і недосяжне, у цієї мрії є досить промовиста назва і навіть реальна ціна, звичайно ж це красива, ідеальна і така омріяна ледь не усіма жінками - шубка. Ця мрія немає вікових обмежень і тепер реально стає доступною. Вважалось, що шуба має прикрашати плечі лише тих дам кому вже далеко за сорок, та завдяки технологічному прогресу та креативним дизайнерським ідеям можна сміливо зазначити, що навіть зовсім юні панянки зможуть підібрати багато цікавинок і для себе. А допомогти впоратись з нелегким вибором можуть звичайно ж лише професіонали. Саме таких професіоналів своєї справи можна зустріти у мережі салонів елітного хутра «СОБОЛЬ».

Ідеальна шубка - втілення жіночої мрії., фото-1

«СОБОЛЬ» – це салон котрий з’явився на вітчизняному ринку більше п’ятнадцяти років тому і звичайно ж, ощасливив не одну красуню. Спираючись на багаторічний досвід тут особливе ставлення до кожного клієнта, адже навіть якщо Вам з усього модельного ряду не приглянеться нічого, Ви завжди зможете без сумнівів і вагань замовити те, про що мріє Ваша індивідуальність. Тільки у «СОБОЛІ» клієнту спершу покажуть і розкажуть про відмінність кожного виду хутра, адже тільки тут якість будь-якого виробу буде незмінно високою.

Ідеальна шубка - втілення жіночої мрії., фото-2

У «СОБОЛІ» Вам зможуть продемонструвати ексклюзивні новинки сучасних колекцій, запропонувати класичні моделі хутряних виробів і обов’язково покажуть ті модельки шубок на які діє не аби яка знижка. Суттєвою відмінністю салонів елітного хутра «СОБОЛЬ» є те, що тільки тут представлені шубки з найновіших колекцій грецьких та італійських дизайнерів, а отже кожна жінка може бути впевнена що вона виглядатиме стильно , а головне неповторно. Також варто зазначити що салони хутра «СОБОЛЬ» працюють з відомими світовими брендами в галузі хутра давно та без посередників, а це означає що можуть приємно здивувати не лише грандіозним асортиментом, а й надзвичайно доступними цінами!

Ідеальна шубка - втілення жіночої мрії., фото-3

Якщо Ви досі вагаєтесь, відкиньте всі зайві сумніви і завітайте у салони хутра «СОБОЛЬ», втілюйте Вашу мрію в життя і будьте певні у «СОБОЛІ» Ви знайдете саме те, що так довго шукали.

Адреси магазинів:

Львів, Ринок "Південний",
ТЦ "Галичина", магазин 11

Львів, вул. Дудаєва, 3 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#шуби #соболь #хутро #південний #купити шубу #жіночий одяг #жіночі хутра
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...