• Головна
  • Екс-міністр Клименко зняв ролик про жорсткий футбол
10:57, 25 серпня 2015 р.

Екс-міністр Клименко зняв ролик про жорсткий футбол

У мережі з'явилося вірусна політична реклама за участю екс-міністра Олександра Клименко. Користувачі соцмереж вважають, що таким чином політик почав свою виборчу кампанію. Про це повідомляють "Українські новини".

Відео «Матч за Україну», яке вчора, до Дня незалежності, виклав в мережу політик Олександр Клименко, викликало справжній бум в мережі - його подивилися за один день вже майже 140 тисяч людей.

«24 роки наша країна пропускала голи у свої ворота, так і не навчившись грати в нападі», - заявляє Клименко. У досить провокаційному відео з катами, автоматниками і сокирами він порівнює українську політику з жорстоким футбольним матчем, стверджуючи, що, «кожен раз позбавляючись від гравців колишньої команди, країна втрачає роки досвіду і знань».

Дивитися повну версію ролика: 

Експерти в соцмережах відразу ж припустили, що таким провокаційним способом Клименко цілком можливо готує своє повернення до України. Викладене в мережі відео фактично може ознаменувати старт виборчої кампанії на місцевих виборах.

Ця версія не виглядає неймовірною на тлі серії виграних Клименко судів проти СБУ і ГФС про визнання його невинним у подіях в Одесі в травні 2014 року і непричетним до «схемам» часів президентства Януковича.

У мережі також з'явився сайт політика http://oleksandr-klymenko.com/, де він від першої особи розповідає про своє життя, події до і після Майдану, і навіть виклав свої дитячі фотографії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...