• Головна
  • Директор одного із комунальних підприємств Львівщини незаконно використав 1 млн. гривень
10:00, 18 листопада 2011 р.

Директор одного із комунальних підприємств Львівщини незаконно використав 1 млн. гривень

Прокуратурою Львівської області порушено кримінальну справу відносно директора одного із комунальних підприємств Сокальської міськради, який незаконно використав понад 1 млн. грн.. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За результатами перевірки з’ясовано, що директор КП, знаючи, що кошти за спожиту теплову енергію від споживачів повинні надходити на поточний рахунок зі спеціальним режимом використання, умисно, в інтересах очолюваного підприємства, уклав додаткову угоду до вказаного договору банківського рахунку, згідно з якою з квітня по жовтень 2011 року кошти за спожиту теплову енергію перераховувалися на інший рахунок підприємства.

Внаслідок незаконних дій К. підприємством не перераховано в ДК “Газ України” НАК “Нафтогаз України” за спожитий природній газ коштів в загальній сумі понад 1 млн.грн., чим спричинено тяжкі наслідки державним інтересам.

Прокуратурою Львівської області порушено кримінальну справу стосовно вищезгаданого директора комунального підприємства за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем).
Досудове слідство у кримінальній справі триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...