• Головна
  • У зоні АТО нагородили львівських правоохоронців (ФОТО)
11:20, 20 серпня 2015 р.

У зоні АТО нагородили львівських правоохоронців (ФОТО)

Заступник начальника Головного управління МВС України полковник міліції Сергій Зюбаненко разом з працівниками ОВС Львівщини відвідали бійців підрозділів міліції Львівщини у зоні АТО та вручили їм нагороди та відзнаки.

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на прес-службу ГУМВС України у Львівській області.

За словами начальника ГУМВС України полковника міліції Сергія Зубаненка бойовий дух у підрозділах на високому рівні, а бійці підрозділів забезпечені усім необхідним.

“17 серпня ми виїхали в Луганську область, зранку були у Сєвєродонецьку, де вручили відзнаки та грамоти бійцям підрозділів міліції Львівщини. Вже 18-го серпня пиїхали у Краматорськ, а ввечері в Маріуполь, де теж вручали нагороди. Передали бійцям речове та харчове забезпечення, медикаменти від волонтерів. Особливо приємно, що місцеві люди дуже добре відгукуються про бійців батальйону «Львів», такої ж думки про наших хлопців і керівництво АТО”, - розповідає Сергі Зюбаненко.

Таким чином, відзнакою МВС України – нагрудним знаком «За відзнаку в службі» нагороджено п’ятьох правоохоронців Львівщини, відзнакою МВС України – Почесною Грамотою – одного, відзнакою МВС України – Грамотою – одного працівника міліції Львівщини, ще вісьмом оголошено подяки МВС України.

Крім того, 28 працівників органів внутрішніх справ Львівщини оголосили подяки та вручили грамоти від Голови Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради та Львівської міської ради.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #нагородження_бійців_АТО
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...