• Головна
  • В Італійському дворику покажуть виставу про львівських Ромео та Джульєтту
16:15, 9 листопада 2011 р.

В Італійському дворику покажуть виставу про львівських Ромео та Джульєтту

В Італійському дворику для львів’ян та гостей міста запрезентують виставу про історію кохання львівських Ромео і Джульєтти – Пелагії і Мікеліні із книги Ілька Лемка «Кохання і смерть».

Про це ЗІКу 9 листопада повідомила прес-служба ЛМР.

Мешканці та гості міста матимуть змогу побачити найдивовижнішу історію кохання, яка була у Львові у 16 столітті. Захід відбудеться 18 листопада о 19.30 год. в Італійському дворику, що на пл. Ринок, 6.

Також під час заходу буде майстер-клас із середньовічних танців для закоханих пар.

«Цією акцією хочемо розповісти людям історію кохання львівських Ромео і Джульєтти. Ця історія сповнена трагізму й величі, згадана у двох абзацах у хроніці Бартоломія Зіморовича за 1594 рік. Адже Львів – це місто закоханих», – зазначив львовознавець Ілько Лемко.

Для усіх охочих взяти участь у театралізованому дійстві потрібно зареєструватись у відділі промоції ЛМР за тел. 297-57-80 або на e-mail: [email protected].

Книжка «Кохання і смерть» – історія львівських Ромео і Джульєтти, які мешкали у місті Лева 1594 року, – українки Пелагії та італійця Мікеліні. Щоб останні дні життя провести разом зі своєю нареченою, утішити її, закоханий італієць свідомо пішов на смерть.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,88
EUR
42,81
42,81
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...