• Головна
  • Восени у Львові відбудеться шкільна ліга з шахів
15:04, 2 серпня 2015 р.

Восени у Львові відбудеться шкільна ліга з шахів

Цієї осені у Львові проходитиме шкільна ліга з шахів, яка включатиме три етапи: 1-ий етап відбудеться наприкінці вересня, другий етап – наприкінці жовтня та третій етап – наприкінці листопада.

Змагання відбуватимуться у загальноосвітніх навчальних закладах різних районів нашого міста.

Шкільна ліга з шахів буде відкритою, а це означає, що у ній зможуть брати участь діти віком до 16 років не лише зі Львова, а й різних областей нашої країни.

Змагання передбачатимуть особисту та командну першість.

В особистій першості змагатимуться хлопці та дівчата у трьох вікових категоріях: до 12 років, до 14 років та до 16 років.

Командна першість – це змагання за програмою “2+1”, за умовами якої змагаються між собою команди, у складі яких два найсильніші хлопці та одна найсильніша дівчина від кожної школи.

«Такі заходи є дуже важливими не лише з точки зору промоції інтелектуального дозвілля серед дітей, але й справляють значний вплив на гармонійний розвиток особистості дитини, оскільки в процесі оволодіння шаховою майстерністю дитина вчиться логічно мислити, робити висновки та самостійно приймати рішення, за які нестиме відповідальність», - розповідає Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім`ї та спорту ЛМР.

Нагадаємо, з вересня у кожній школі міста запровадять шахові гуртки для дітей. Це передбачено Програмою розвитку шахів у загальноосвітніх навчальних закладах м. Львова на 2015-2016 роки, яка була розроблена управлінням молоді, сім’ї та спорту та управлінням освіти Львівської міської ради.

Згідно з цією програмою, у кожну школу буде закуплено демонстраційну шахову дошку, 7 комплектів шахів та навчально-методичну літературу на загальну суму 425 000 грн.

Усі, хто хоче тренувати дітей грі у шахи, можуть зробити це, заповнивши анкету ТУТ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #культура #новини #шахи
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,67
42,73
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...