• Головна
  • Працівники Львівської митниці викрили оборудку з квітами на понад 4 млн. грн
19:02, 30 липня 2015 р.

Працівники Львівської митниці викрили оборудку з квітами на понад 4 млн. грн

Директор одного з підприємств намагався ввезти з Королівства Нідерланди в Україну товар «рослини, квіти, коробки в асортименті» загальною вагою понад 23 тонни, вартістю майже 27 тис. євро, з приховуванням від митного контролю, подавши представникам митниці як підставу для переміщення товарів підроблені документи та такі, що містять неправдиві відомості щодо відправника товару.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.

За результатами  перевірки товаросупровідних документів на одному з митних постів Львівської митниці у працівників управління аналізу ризиків та протидії митним правопорушенням виникла підозра щодо неправдивості даних у цих документах та деклараціях.

Для з’ясування обставин переміщення через митний кордон України вказаного товару та з метою виявлення,  фіксування можливих ознак порушень митних правил, а також проведення перевірки законності здійснення вказаної зовнішньоекономічної операції Львівською митницею ДФС було надіслано запит до митних органів Королівства Нідерланди.

Відповідно до отриманої відповіді встановлено, що іноземна фірма, вказана в товаросупровідних документах, поданих до митного контролю не укладала договору з українським підприємством, не видавала інвойсів, не скеровувала товарів до України на адресу  підприємства та не отримувала будь-яких платежів.

Директором підприємства вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил згідно  з ч. 1 ст. 483 МК України.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,30
39,40
EUR
42,80
42,93
PLN
9,85
9,90
Оголошення
live comments feed...