• Головна
  • Для Львова та Львівської області День залізничника завжди був особливим святом, -депутат Ярослав Дубневич
17:20, 4 листопада 2011 р.

Для Львова та Львівської області День залізничника завжди був особливим святом, -депутат Ярослав Дубневич

"Для Львова та Львівської області День Залізничника завжди був особливим святом. Адже саме тут ще 150 років тому розпочалась історія залізничних перевезень в Україні. 4 листопада 1861 року з Відня до Львова було здійснено перший залізничний переїзд на території сучасної України. З того часу залізничники впродовж багатьох десятиліть виконують свій важливий обов’язок", - сказано у привітання депутата Львівської обласної ради Ярослава Дубневича.

"Сотні пасажирських вагонів української залізниці щодня роблять  пересування громадян швидким, безпечним та комфортним. Тисячі кілометрів залізничних шляхів сполучення  обплітають нашу країну, забезпечуючи надійну та оперативну доставку вантажу в будь-яку точку нашої країни.

Цього дня щиро зичу кожному залізничнику, кожному працівникові цієї, без сумніву, надзвичайно важливої професії міцного здоров’я, впевненості у завтрашньому дні та професійного зростання.

Переконаний, що масштабна подія, яка відбудеться в нашій  країні наступного року – футбольний турнір «Євро-2012» ще раз підтвердять високий рівень професіоналізму працівників української залізниці.
З святом вас, шановні залізничники!", - сказано у привітанні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...