• Головна
  • Російські бойовики продовжують обстрілювати українські війська, хоча інтенсивність обстрілів змешилась, — прес-центр АТО
11:30, 6 липня 2015 р.

Російські бойовики продовжують обстрілювати українські війська, хоча інтенсивність обстрілів змешилась, — прес-центр АТО

Разом з тим, за минулу добу, 5-го липня, терористи двічі застосовували зброю, яка заборонена Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр АТО у мережі Facebook.

За минулу добу, 5 липня, з 18 по 24 годину терористи понад 20 разів провокували українські сили, періодично обстрілюючи позиції наших військ. Найгарячіше було у Первомайську та Пісках.

Так, у населеному пункті Первомайське бойовики гатили зі зброї калібру 122 мм, артилерії та застосовували танки. А з 22 години, терористи зі стрілецької зброї та з допомогою танків обстріляли Піски. Крім того, бойовики періодично обстрілювали Маріупольський напрямок — несолодко було жителям Старогнатівки, Бахчовика, Миколаївки та Чермалика. У Луганській області терористи не залишили у спокої жителів Щастя, Станиці Луганської, та н.п.Кримське. З 00.00 до 06.00 ранку, 6 липня, бойовики значно зменшили інтенсивність обстірілів українських сил.

Водночас, штаб АТО фіксує, що почастішали випадки, коли терористи обстрілюють власні ж позиції. Очевидно, що це робиться з метою скомпрометувати українську владу перед завтрашніми Мінськими переговорами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #зона_АТО #обстріли_бойовиків
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,78
EUR
42,70
42,83
PLN
9,84
9,86
Оголошення
live comments feed...