• Головна
  • Реконструкція по-новому: у Львові розпочали ремонт площі Митної із зрізання дерев
14:20, 25 червня 2015 р.

Реконструкція по-новому: у Львові розпочали ремонт площі Митної із зрізання дерев

Заради реконструкції площі Митної у Львові вже зрізали 2 тополі, які на думку директора «Зелений Львів» — аварійні.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Загалом роботи триватимуть і цього року, і наступного. Реконструкція передбачає пониження площі, заміну верхнього покриття та усіх комунікацій, оновлення фонтану, влаштування вуличних меблів та висадку нових зелених насаджень

За словами директора ЛКП «Зелений Львів» Богдана Москв’яка, дерева раніше вже пошкодили колектор, і в подальшому могли завдати шкоди мешканцям.

“Загалом роботи триватимуть і цього року, і наступного. Реконструкція передбачає пониження площі, заміну верхнього покриття та усіх комунікацій, оновлення фонтану, влаштування вуличних меблів та висадку нових зелених насаджень. Відбуватиметься вона у два етапи, тож, відповідно, продовжиться і наступного року. Найближчим часом будуть розпочаті роботи з заміни комунікацій”, — зазначив головний архітектор міста Юліан Чаплінський.

В свою чергу, міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що цього року заплановано завершити роботи з реконструкції та заміни даху в Музеї. Паралельно тривають переговори щодо фінансування робіт з відновлення фасаду Музею.

Окрім цього, він наголосив на тому, що зараз важливо розпочати підготовку проекту з реставрації внутрішньої частини Музею, зокрема, відновлення цінного стінопису.

Зазначимо, що замовником робіт виступає управління охорони історичного середовища ЛМР. Попередня вартість ремонту даху становить 3 млн 52 тис. грн. У бюджеті міста Львова передбачено кошти у сумі 2,545 млн. Відтак, місто планує додаткову суму, якої бракуватиме для повного завершення робіт з реконструкції даху, виділити з бюджету. Попередня вартість реконструкції площі складає 6 млн, а фасаду – приблизно 3,5 млн грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #реконструкція_на_площі_Митній
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...