• Головна
  • На львівський фестиваль екстремальних видів спорту завітає відомий український силач
20:00, 18 червня 2015 р.

На львівський фестиваль екстремальних видів спорту завітає відомий український силач

5 липня у нашому місті стартує «Yarych Street Fest», на якому продемонструвати свою силу зберуться богатирі із усієї України. Зокрема, до Львова завітає Василь Вірастюк та  Компанію чемпіони світу  зі стронгмену Сергій Конюшок і  Володимир Рекшаю.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі ЛМР.

За словами організаторів турніру, цьогорічний фест – прекрасна можливість на власні очі побачити чого досягли люди, яке змогли реально змінити своє життя завдяки наполегливій праці.

«Ми хочемо показати сучасній молоді, що для того, щоб змінити власне життя,необхідно лише почати. Просто взяти і записатись у спортивну секцію, в тренажерний зал чи просто займатись спортом на вулиці, разом із друзями. А спілкування із такими відомими людьми допоможе юному поколінню змінити своє життя» - розповів співорганізатор фестивалю Юрій Огоновський.

Довідка:

«Yarych street fest» - це фестиваль здорового способу життя, який має на меті заохотити якомога більшу кількість молодих людей до цікавих та активних видів спорту. Цього року фестиваль відбуватиметься на трьох основних локаціях: площа перед Оперним театром, площа перед пам'ятником Тарасу Шевченку та на території оновленого скейт-парку, що біля Порохової вежі. В програмі – встановлення рекорду України на найбільший герб, чемпіонат з вуличного баскетболу, туристичне орієнтування, окрема дитяча зона, хаскі, паркур, воркаут, скейти, ролики та багато іншого.

 

+ фото

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #екстримальні_види_спорту
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,87
42,93
PLN
9,87
9,93
Оголошення
live comments feed...