• Головна
  • Завтра громадські активісти можуть заблокувати будівлю Львівської фіскальної служби
18:00, 15 червня 2015 р.

Завтра громадські активісти можуть заблокувати будівлю Львівської фіскальної служби

Львівщина досі залишається без керівника фіскальної служби, проте громадські активісти налаштовані рішуче. Якщо влада не прийме відповідних мір, то вони вдадуться до радикальних дій.

Як повідомив у коментарі 032.ua в.о. начальника управління комунікації Головного управління ДФС у Львівській області Ігор Долинський, сьогодні голова ДФС України Роман Насіров мав зустрітись із двома претендентами: Маркіяном Мальський та Михайлом Коропецьким, яких обрала кадрова комісія.

Думаю, що саме від цієї зустрічі буде залежати, як далі відбуватимуться події. Сама ж фіскальна служба Львівщини не має відношення щодо призначення керівника

“Думаю, що саме від цієї зустрічі буде залежати, як далі відбуватимуться події. Сама ж фіскальна служба Львівщини не має відношення щодо призначення керівника. Адже відповідне рішення має право приймати лише пан Насіров та губернатор”, — зазначив Ігор Долинський.

А тим часом, громадські активісти заявляють, що у разі ігнорування з боку керівника ДФС України узгодженої позиції щодо кандидатури майбутнього очільника Львівської фіскальної служби та відсутності відповідного подання станом на 18 год 16 червня 2015 року продовжать заплановані акції протесту щодо блокування будівлі.

Нагадаємо, у Львові громадські активісти вимагають прийняття законного рішення щодо призначення керівника Головного управління ДФС у Львівській області, зокрема, з числа претендентів, які перемогли у конкурсі на цю посаду. І поки влада не поспішала обрати достойного кандидата, 10 червня, Львівські активісти почали зносити шини для блокування будівлі податкової.



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #ДФС_Львівщини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...