• Головна
  • Підсумки вчорашнього дня: у Львові сталася серія дорожньо-транспортних пригод, а учні зняли зворушливий відеоролик про героя війни
08:20, 12 червня 2015 р.

Підсумки вчорашнього дня: у Львові сталася серія дорожньо-транспортних пригод, а учні зняли зворушливий відеоролик про героя війни

Четвер, 11 червня вже став історією. Що цікавого сталося у нашому місті цього дня, у нашому короткому огляді головних новин.

Отож, львів’яни продовжують нехтувати правилами дорожнього руху. Так, на вулиці Авіаційній, сталася дорожньо-транспортна пригода: правоохоронці встановлюють особу винуватця (ФОТО). Водій одного із легковика потрапив до лікарні, а от із іншим, на щастя, все гаразд.

А от у іншому ДТП не обійшлося без трагедії. На автодорозі «Ковель-Червоноград-Жовква» зіткнулись два легковика. В результаті аварії загинуло двоє людей. Правоохоронці продовжують встановлювати всі обставини трагедії.

Тим часом підростаюче покоління вирішило вшанувати Героя, який поклав своє життя за нашу країну, на неоголошеній війні. Так, учні 42 школи зняли зворушливий відеоролик про Героя України, Тараса Дороша (ВІДЕО).

Ну і відтепер, мешканці двох районів Львова зможуть отримати якісну медичну допомогу, недалеко від свого дому. Адже для Залізничного та Франківського району відкрили нову амбулаторію сімейної медицини.

 Любителі прекрасного нарешті зможуть відвести душу. Вже незабаром Львів дізнається ім’я найкрасивішої дівчини нашого міста (ФОТО).

 

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #підсумки_дня
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...