• Головна
  • Кабмін пропонує Львівщині бюджет з дефіцитом у півмільярда гривень – депутати
10:20, 18 жовтня 2011 р.

Кабмін пропонує Львівщині бюджет з дефіцитом у півмільярда гривень – депутати

У обласному бюджеті Львівщини за підсумками 9 місяців цього року є недовиконання надходжень на 90 мільйонів гривень. Про це вчора, 17 жовтня, під час прес-конференції повідомив голова бюджетної комісії Львівської облради Ярослав Качмарик.

«Сума колосальна, і якщо не буде вирівнювання з боку Києва, це може призвести до низки несплат, а нам би не хотілося, щоб лікарі, вчителі і працівники бюджетної сфери не отримали, допустим, зарплат. А такі ризики є», – сказав він.

Качмарик додав. що на 2012 рік за проектними цифрами, поданими Кабінетом міністрів, обласний бюджет недофінансований орієнтовно на 245 млн грн.

«Нам хочуть нав’язати збільшену дохідну частину бюджету, а ми не можемо очікувати зростанням податкового збору, бо немає звідки. Ми про це говоримо, але чи почує нас Київ, складно сказати, будемо говорити голосніше», – запевнив він.

Водночас заступник голови Львівської облради Валерій П’ятак додав, що в зведеному бюджеті Львівської області за показниками на наступний рік можливий дефіцит на рівні півмільярда гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,10
43,18
PLN
9,95
10,00
Оголошення
live comments feed...