• Головна
  • Сільрада має право перейменовувати вулиці – Панькевич про вулицю «Нахтігаль»
08:25, 18 жовтня 2011 р.

Сільрада має право перейменовувати вулиці – Панькевич про вулицю «Нахтігаль»

Сільська рада має право давати назви вулицям. Про це вчора, 17 жовтня, під час прес-конференції заявив голова Львівської облради Олег Панькевич, коментуючи перейменування вулиці Миру у вулицю Батальйону «Нахтігаль» в селі Райлів Стрийського району на Львівщині.

Голова облради вважає, що той ажіотаж, який піднявся довкола рішення Нежухівської сільської ради щодо перейменування вулиці є частиною інформаційної війни. «Проти Львівщини ведеться інформаційна боротьба», – сказав він.

Панькевич також додав, що на його думку, батальйони «Нахтігаль» та «Роланд» і подібні їм військові формування використовували історичний момент для боротьби за незалежність України всіма можливими способами.

Нагадаємо, перейменування вулиці Миру на вулицю Воїнів батальйону "Нахтігаль" в селі Райлів, ініційоване депутатом Стрийської райради, представником ВО "Свобода" Мар`яном Берездецьким, викликало хвилю обурення як серед правлячої Партії регіонів, так і серед інших політичних сил, а також з боку Росії. Голова Нежухівскої сільської ради Михайло Яхван наклав вето на це рішення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...