• Головна
  • Підсумки вчорашнього дня:що нового приніс львів'янам новий робочий день
08:30, 4 червня 2015 р.

Підсумки вчорашнього дня:що нового приніс львів'янам новий робочий день

В середу, 3 червня, увага львів'ян була прикута до місцевих правоохоронців, які вирушили на Схід боронити Україну від ворога, а також до дрогобичанки Ірини, яка нарешті прийшла до тями після важкого поранення у зоні бойових дій на Сході.

Приємна новина прийшла вчора від медиків, які протягом тижня боролися за життя 25-річної дрогобичанки Ірини.  Лікарі повідомили, що 25-річна дрогобичанка, яка підірвалася на міні, прийшла до тями: з дівчиною працюють психологи.

Вчорашній день приніс звістку про одну аферу, яку успішно розкрили правоохоронці. Поки чесні громадяни ходять на роботу, а всі доходи чесно декларують у податковій, знаходяться й такі, що бажають жити незважаючи на правові норми та наживати собі багатство.  Так,  у Львові керівник будівельної фірми хотів обдурити податкову.

Людство вперто не хоче стояти на місці, а хоче й надалі розвивати інформаційні технології. І якщо, наприклад, роздруківками із 3D  принтерів вже нікого не здивуєш, у Львові вирішили створити чудово-дивовижний проект. В одному із парків міста з’явиться  гойдалка, катаючись на якій можна буде заряджати свій телефон.

А от із настанням по справжньому спекотних днів, активізувалися й усілякі хижаки, які можуть чимало нам  нашкодити. Не обійшлося без нещасного випадку і у селі Кам'янка, Сколівського району. Під час прогулянки змія напала на 14-річну дитину.

Боронити рідний край знову їдуть львівські герої. Так, учора, Львівські правоохоронці відправилися на передову, захищати Донецьку магістраль (ФОТО)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #підсумки_дня
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...