• Головна
  • Львівські медики-волонтери презентували фільм з надання медичної допомоги на полі бою
11:35, 2 червня 2015 р.

Львівські медики-волонтери презентували фільм з надання медичної допомоги на полі бою

Днями спільно з волонтерами львівські медики презентували фільм «Основи першої медичної допомоги на полі бою», ініціаторами якого виступили управління охорони здоров’я Львова та громадська організація «ТАКТІКАЛ МЕДІКАЛ ХЕЛПЕРС».

Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Фільм буде розповсюджуватися через соціальні мережі та на компакт-дисках. 

За словами начальника управління охорони здоров’я ЛМР Володимира Зуба, співпраця з активними медиками розпочалася ще під час подій на Майдані. Згодом ця група переросла в ГО «ТАКТІКАЛ МЕДІКАЛ ХЕЛПЕРС», яка впродовж багатьох місяців проводила на полігоні тренінги з основ надання медичної допомоги.

“Актуальність проведення таких тренінгів не зменшувалась, а кількість охочих отримати відповідні навички постійно збільшувалась. Відтак, виникла нагальна потреба в постійному відновленні та закріпленні отриманих знань та навичок. Тому за підтримки управління охорони здоров’я, знімальна група 24-каналу та громадська організація «ТАКТІКАЛ МЕДІКАЛ ХЕЛПЕРС» створили навчальний фільм «Основи першої медичної допомоги на полі бою». Фільм буде розповсюджуватися через соціальні мережі та на компакт-дисках. Тож бійці матимуть змогу його переглядати», - розповідає Володимир Зуб.

У фільмі представлено правила зупинки кровотечі, накладання джгута, особливості допомоги в жовтій зоні, зупинка кровотечі різноманітними кровоспинними засобами тощо.   

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #фільм #медики
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...