• Головна
  • Велозаїзд, велопікнік та велокіно: сьогодні львів’яни відзначать Всеукраїнський Велодень
08:45, 30 травня 2015 р.

Велозаїзд, велопікнік та велокіно: сьогодні львів’яни відзначать Всеукраїнський Велодень

Сьогодні у Львові відбудеться Всеукраїнський Велодень – масштабна, вже традиційна, акція на підтримку велосипеда як повноцінного транспорту для міста. Цьогоріч він не обмежиться велопробігом – мешканців запрошують також на Велопікнік у Парк Культури та Велокіно у Львівський кіноцентр.

Про це повідомляє прес-служба ЛМР

Учасники акції виступатимуть за створення належних, комфортних та безпечних умов для їзди велосипедом в місті.

До участі у велозаїзді запрошують усіх охочих будь-якого віку та статі. Організатори підкреслюють: він показовий – це не змагання на швидкість.

Якщо у Вас є велосипед, беріть його та приїжджайте на Велодень. Це також чудова нагода долучитись до велоспільноти Львова. 

«Велосипед – це не тільки спорт, тож Велодень – не спортивний захід. Приїдьте в джинсах, шортах, сукнях чи спідницях, у своєму повсякденному одязі. Закликаємо всіх не одягати спортивний чи спеціальний велосипедний одяг! У нас амбітна мета – зібрати найбільшу кількість велосипедистів в одному місці у Львові. Якщо у Вас є велосипед, беріть його та приїжджайте на Велодень. Це також чудова нагода долучитись до велоспільноти Львова. Що більше людей їздитиме велосипедом у нашому місті, то більше розбудовуватимуть велоінфраструктуру, а Львів ставатиме зручнішим і безпечнішим для велосипедистів та усіх його мешканців», – зазначають організатори події.

Як додають організатори події, згідно з дослідженнями, 18% мешканців Львова мають велосипед, а це понад 130 000 осіб. З них щоденно користується ним близько 3000.

Програма

10.30 – збір учасників заїзду біля Оперного театру

11.00 – старт заїзду вулицями міста

Маршрут:

пр. Свободи – пр. Шевченка – вул. Саксаганського – пл. Петрушевича – вул. Зелена – вул. Сихівська – пр. Червоної Калини – вул. Хуторівка – вул. Наукова – вул. Кульпарківська – вул. Антоновича – пл. Митрополита Андрея – вул. Сєченова – вул. Городоцька – пр. Свободи.

Колону супроводжуватиме ДАІ.

13.30 – велопікнік в Парку Культури: вулична їжа, dj's, ігри (вхід вільний)

19.00 – кінопоказ про велосипеди, Lviv Film Center, вул. Володимира Великого, 14а (вартість квитків 25грн.)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Велодень #велосипеди #веложиття
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...