• Головна
  • Підсумки вчорашнього дня: на Львівщині дружина смертельно травмувала чоловіка, а у Львові правоохоронці відшукали 12-річну школярку
08:30, 26 травня 2015 р.

Підсумки вчорашнього дня: на Львівщині дружина смертельно травмувала чоловіка, а у Львові правоохоронці відшукали 12-річну школярку

25 травня запам'ятається львів'янам не лише тим, що розпочався робочий тиждень, а й смертельним травмами, ДТП та соціальними проблемами.

Під час вихідних сокальські правоохоронці отримали повідомлення про смертельно пораненого 40-річного чоловіка, якого просто на кухні травмувала дружина. Потерпілого було доставлено до районної лікарні, а проти жінки відкрито кримінальну справу за статтею 115.ч.1. “Умисне вбивство”.

Не обійшлось і без пригод, зокрема, у Львові правоохоронці відшукали 12-річну школярку, яка 24 травня пішла з дому без відома батьків.

У Львові тримають ремонтні роботи на дорогах. Так, вчора відкрили ділянку від вулиці Любінської до вул. Кульчицької. Для проведення капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у Залізничному районі  у міському бюджеті передбачено близько 13,5 млн грн.

Кореспондент 032.ua з'ясував подробиці масової втрати свідомості у дітей перед чудотворною іконою в Ожидівській школі. За офіційною версією, діти знепритомніли від нестачі повітря, проте експерти припускають, що це було отруєння хімічними ароматизаторами.

В рамках Комплексної програми учасників АТО та їх сімей, мешканці Львова почали отримувати відшкодування за програмою соціальних гарантій.

Міліціонери з'ясовують обставини та причини аварії, що сталась 24 травня, близько 21-ї години, у селі В’язова. Зокрема, водій напідпитку влаштував ДТП, внаслідок якого постраждала сім'я міліціонера

Про те, як знайти вкрадений телефон читайте у думці дня тут.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #підсумки_дня
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,84
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...