• Головна
  • Знайти причину масового отруєння у Львові буде складно, - експерт
ТЕМА ДНЯ
13:30, 15 травня 2015 р.

Знайти причину масового отруєння у Львові буде складно, - експерт

ТЕМА ДНЯ

Більше 50-ти осіб потрапило до лікарні через отруєння в громадському закладі харчування. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, а фахівці встановлюють причини масового отруєння. Втім, зізнаються, що знайти винних буде не так уже і просто.

Як розповів сьогодні у коментарі 032.ua заступник начальника Головного управління держсанепідслужби у Львівській області Олег Когут, перевірка з приводу масового отруєння людей триває.

На 3-й день після початку спалаху за зверненням керівництва ресторану фахівцями держсанепідслужби було проведено перевірку об'єкту

“Зараз ми встановлюємо причини випадку та поки не знаємо що послужило причиною, але безумовно це харчове отруєння сталось у ресторації «Театр Пива «Правда». Лише шляхом опитування хворих ми можемо можемо припустити, що причиною стали продукти, які вони споживали в ресторані. Це їжа з курятини та соуси до м'ясних страв”,- зазначив Олег Когут.

Також він додав, що на 3-й день після початку спалаху за зверненням керівництва ресторану фахівцями держсанепідслужби було проведено перевірку об'єкту. Проте причину масового отруєння встановити складно, бо тих продуктів, які споживали люди уже не має.

Олег Когут каже, що зараз держсанепідслужба не має права згідно з законодавством самостійно проводити перевірку, лише за офіційним запитом установи чи відомства.

За фактом отруєння у Львові відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, 12 травня,  львів'яни та гості міста харчувались у ресторації “Театр Пива “Правда” , внаслідок чого вони потрапили до лікарні з харчовим отруєнням. Так, лише за 3 дні з діагнозом «Харчова токсикоінфекція» та «Гостра кишкова інфекція» госпіталізували 52 особи.Всі вони вживали кури-гриль, картоплю по-домашньому, а також страви з риби та випічку із заварним кремом

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #отруєння #санепідслужба #Олег_Когут
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,05
EUR
43,00
43,03
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...