• Головна
  • «Подушка» представила новинки в каталозі дитячого одягу
Новини компаній
14:48, 7 травня 2015 р.

«Подушка» представила новинки в каталозі дитячого одягу

Новини компаній

Нові моделі дитячого одягу та взуття, які представив інтернет-магазин «Подушка», приємно здивують батьків своїм оригінальним барвистим дизайном і високою якістю.

Завдяки новинкам, які представлені в онлайн-магазині «Подушка», гардероб малюка стане різноманітнішим й цікавішим.

Нова колекція від ТМ Модний карапуз призначена для сезонів весна-літо і осінь-зима. Одяг підходить для діток різного віку: це і малюки, і школярі. Дізнатися про колекцію можна тут.

У колекцію входять комплекти дитячого одягу, нарядні сукні, кофтинки і багато іншого. Вироби характеризуються функціональним кроєм і використанням нових технологій у виробництві тканин. Завдяки цьому дитина відчуває себе комфортно, при будь-якій погоді і ситуації.

У розділі «Дитячий одяг» з'явилася нова категорія «Дитяче взуття». У новій категорії представлені різні бренди дитячого взуття, які мають високу якість і повністю безпечні для підростаючих ніжок. З новою дитячим взуттям можна ознайомитися тут.

Кожному малюку потрібно кілька видів взуття, серед яких головні — це взуття для основних сезонів, окремо взуття для школи, взуття для занять танцями або спортом, а також домашнє взуття.

У 2015 році компанія «Подушка» порадує всіх новим асортиментом дитячого одягу та кращими якісними брендами зі світу дитячої моди в поєднанні з доступними цінами.

C 2007 інтернет-магазин «Подушка» надає товари для всієї родини. Асортимент товарів постійно зростає і оновлюється, завдяки чому є можливість вибирати товари, які роблять життя зручним і красивим.

(044) 364-20-33
м Київ, вул. Ентузіастів, 11
Подушка.Ua



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...