• Головна
  • Якщо автобуси будуть їздити до 21:00, активісти закликають львів'ян не платити 3 гривні
15:32, 3 березня 2015 р.

Якщо автобуси будуть їздити до 21:00, активісти закликають львів'ян не платити 3 гривні

Свою позицію активісти пояснюють так: “пасажири мають повне право не оплачувати проїзд в автобусах бо послуга надається неналежним чином ”.

Громадський рух “Спілка пасажирів Львова” рекомендує львів'янам не оплачувати проїзд у розмірі 3 гривні, якщо автобуси не будуть курсувати до 21:00.

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на допис “Львів транспортний / ВелоЛьвів” у Facebook.

Водій графіку не дотримується, коли хоче їде додому спати, квитків не видає, контролю немає

Як йдеться у дописі, спілка пасажирів Львова виступила із заявою, в якій рекомендує пасажирам оплачувати проїзд в маршрутних таксі міста лише після 21:00 години, а в денний час здійснювати оплату не у розмірі 3 грн, а по факту якості надання послуг – тобто 1 або 2 грн на свій розсуд. 

"Нещодавно Асоціація перевізників Львівщини заявила, що маршрутки не курсуватимуть після 21:00, а також майже не ходитимуть вдень. У відповідь на це, ми заявляємо, що пасажири мають повне право не оплачувати проїзд в маршрутних таксі, оскільки послуга надається неналежним чином. Водій графіку не дотримується, коли хоче їде додому спати, квитків не видає, контролю немає, отже маємо повне право за проїзд не платити." – заявив представник громадського руху "Спілка пасажирів Львова".

Нагадаємо, сьогодні, 3 березня, у Львові відбудуться громадські слухання на яких будуть обговорювати зростання вартості проїзду в автобусах.

Проходитимуть громадські слухання в актовій залі Личаківської райадміністрації, яка розташована за адресою вул. К.Левицького, 67.

Зазначимо, у  суботу львівські перевізники розповсюдили заяву про те, що автобуси будуть їздити до 21:00 і на маршрутах їх стане в кілька разів менше. Станом на сьогодні, жоден із перевізників не вдався до радикальних дій, відтак автобуси у місті продовжують курсувати у звичному режимі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...