• Головна
  • Натуральна косметика з серця Латвії – Dzintars
Реклама
17:15, 6 лютого 2015 р.

Натуральна косметика з серця Латвії – Dzintars

Реклама


Натуральна косметика з серця Латвії – Dzintars (фото) - фото 1

          
                                                 

     Косметика Dzintars вже понад 165 років опікується красою, здоров'ям та самопочуттям чоловіків і жінок. Використовуючи лише високоякісну натуральну сировину, Дзінтарс багато років випускає добротну і вишукану продукцію. А сьогодні парфумерно-косметичний гігант Балтії зробив потужний ривок вперед, випустивши абсолютно нові серії парфумерних і косметичних засобів. 


Сьогодні АТ Dzintars – найбільший виробник парфумерії та біокосметики в країнах Балтії. Компанія пропонує широкий асортимент продукції – понад 750 найменувань парфумерії, декоративної косметики, засобів догляду за обличчям, тілом, волоссям та інші продукти біокосметики, сертифікованої на найвищому рівні за всіма стандартами Європейського Союзу. Асортимент Dzintars здатний задовольнити найвибагливіших покупців.

Серія для всієї сім'ї Kredo Natur – ідеальний вибір для догляду за собою. У серії представлено креми для обличчя, рук, тіла, ніг, широкий вибір шампунів, продукти для дітей. Продукти, що входять в серію Kredo Natur Aroma, виготовлені на основі ефірних олій апельсина та шавлії мускатної, мають заспокійливу та підбадьорюючу дію. Новинка серії – йогурти для тіла та маски-йогурти для волосся на основі натурального йогурту.

Дзінтарс стежить за тенденціями косметичного ринку та пропонує природно-органічну косметику нового покоління Organic Style, до складу якої входять рослинні компоненти, отримані з біологічних (екологічно чистих) продуктів сільського господарства, що підтверджує французький сертифікат ECOCERT (природно-органічну косметику сертифіковано ECOCERT Greenline, відповідно до сертифікату ECOCERT, з яким можна ознайомитися на http://cosmetics.ecocert.com).

Цей напрям завоював довіру покупців. Природньо-органічну серію представлено у трьох напрямах: очищення шкіри – лінія Organic Style Clear Skin, інтенсивне зволоження шкіри – лінія Organic Style Hydrocomfort, і призупинення старіння шкіри – лінія Organic Style Anti-Age.
          Натуральна косметика з серця Латвії – Dzintars (фото) - фото 2Organic_style_complect


Революцією у боротьбі з віком стала серія Real Dream, призначена для сповільнення старіння шкіри (лінія Real Dream Anti-Age) і розгладження зморшок (лінія Real Dream Anti-Wrinkle). До складу засобів серії Real Dream входять іноваційні пептиди останнбого покоління SYN ® – AKE і SYN ® – COOL, визнані в anti-age косметиці найефективнішими з усіх засобів, які будь-коли використовувались.

Можливість продовжити молодість шкіри обличчя, рук, ніг і тіла; підтримати життєві сили волосся дають косметичні засоби Антиоксидантної серії, які виготовлено на основі олії австралійського чайного дерева та екстракту ехінацеї.

Окрему увагу Dzintars приділив догляду за ногами, розробивши спеціальну серію Perfect Feet. Широкий спектр продуктів, виготовлених на основі збалансованого поєднання унікальної олії мануки і олії какао, дозволить усунути свербіння та лущення шкіри, захистити її від грибкових інфекцій, пом'якшити й прискорити загоєння. Продукція цієї серії має антибактеріальну дію і, найголовніше, не викликає алергічних реакцій.

           Real_Dream_complect    Perfect Feet

Досягненням Dzintars стала гіпоалергенна косметика Nature’s Recipe з олією сезаму й екстрактом безсмертника. Косметичні засоби цієї лінії, що містять з 90,4 % до 96,4 % інгредієнтів натурального походження, дозволяють віддалити час появи зморшок і є чудовим доглядом за чутливою шкірою обличчя. Не містять алергенів, парабенів, генномодифкованих продуктів, синтетичних барвників, мінеральних олій, інгредієнтів тваринного походження, похідних поліетиленгліколю.
Nature's Recipe (sezam_)
Бестселером продажу є серія з морським колагеном, гіалуроновою кислотою й екстрактом морських водоростей Sea Secret. Косметичні продукти цієї серії призначені для глибокого зволоження шкіри, що допомагає підвищити її пружність, поліпшити колір обличчя і не думати про появу перших зморшок.

Натуральна косметика з серця Латвії – Dzintars, фото-1

Почуватися гарними хочеться завжди, але незавжди це по кишені. Dzintars знімає ці проблеми – за цілком помірними цінами до ваших послуг чудові косметичні засоби з натуральної сировини, які за дією аналогів світових лідерів-виробників косметики в жодному разі не гірші, а в деяких випадках навіть кращі. Наразі й жителі Львова зможуть гідно оцінити косметичну і парфумерну продукцію відомого бренду з серця Латвії – міста Риги.

Фірмові магазини Dzintars у Львові:
ТЦ «Магнус», вул. Шпитальна, 1.
ТЦ «Роксолана», пл. Соборна, 14.       

Офіційний сайт фірмових магазинів ДЗІНТАРС у Львові:  www.dzintars.lviv.ua

Dzintars – це турбота про вашу красу та хороше самопочуття!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,87
EUR
42,80
42,84
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...