• Головна
  • Робота медіа на фронті: прикордонники не визнають прес-карти у зоні АТО
16:38, 27 січня 2015 р.

Робота медіа на фронті: прикордонники не визнають прес-карти у зоні АТО

Така інформація стала відома у ході відеомосту між Львовом та Харковом у прес-клубі у понеділок, 26 січня.

За словами фотокореспондента УНІА «Укрінформ», Маркіяна Лисейка, ідея з прес-картами на окупованих територіях не діє, - передає кореспондент 032.ua 

Нас то не цікавить, ви нам паспорт покажіть

«Про перепустки ніхто не знає. Ми зробили їх одними з перших і коли ми проїжджали по блокпостах, вони казали: «Нас то не цікавить, ви нам паспорт покажіть». Це було два тижні тому. За тиждень чи два після введення тих карток ніхто абсолютно, жодна людина в зоні АТО, починаючи від Щастя і закінчуючи Дебальцево, ніхто про карточки не знав, з людей які стоять на блокпостах», - сказав він.

Микола Савельєв підтвердив цю інформацію прикладом із власного нещодавнього візиту на фронт. Також він висловив побоювання, що кількість «цивільних», які зможуть потрапити у зону АТО, обмежать.

«8 днів тому, в суботу, на блокпосту в Карловці – це недалеко від Тоненького, прикордонники, які вже стоять там… (Чуєте, прикордонники наші вже стоять там!) Сказали: «Есть указание прессу в зону АТО не пускать». Я кажу: «Так сказали, що будуть робити якісь-там прес-карти». «Вот с прес-картами и не пускать». Зараз буде обмеження, очевидно. Неофіційне. По в'їзду в АТО як журналістів, так і волонтерів», - заявив він.

Нагадаємо, в грудні 2014 року в АТО почали видавати прес-карти для журналістів. Це мало спростити роботу журналістів у зоні Антитерористичної операції. Як повідомлялося раніше, вони мали стати обов’язковим атрибутом для працівників мас-медіа.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...